Jordan 2019 - Bestill din plass her - Expeditions

Jordan 2019 – Bestill din plass her

Slik bestiller du plassen din

Fyll ut skjemaet på denne siden og trykk «Send».Det er svært viktig at den personlige informasjonen for alle medreisende er identisk med informasjonen i passet. Særlig viktig er det å sjekke at navnet ditt er korrekt og er i overensstemmelse med opplysningene i passet ditt. Ved eventuelle feil må du ta kontakt med Bonnier Expeditions og/eller Orientenresor omgående. Du er forpliktet til å gjøre oppmerksom på ev. spesielle omstendigheter i forbindelse med reisen, slik som graviditet, sykdom og lignende, som kan kreve spesielle forholdsregler.


Vi behandler bestillingen din og Orientenresor vil så raskt som mulig sende deg en e-post hvor de bekrefter din(e) plass(er). Når bestillingen din er bekreftet, sender Orientenresor en faktura med betalingsinformasjon. Det betales et depositum på 6 500,- NOK ved bekreftelse av bestillingen din. Dette beløpet er ikke-refunderbart. Restbeløpet skal betales senest den 16. august 2019.


Orientenresor er ansvarlig for all kundekontakt og administrasjon av bestillinger samt fakturering. Praktisk informasjon og nyhetsbrev sendes ut av Bonnier Expeditions sammen med Orientenresor. Du er selvfølgelig også alltid velkommen til å kontakte Bonnier Expeditions ved spørsmål.

Bestillingsskjema – Jordan 2019